JALE’YLE HAYDİ BAKALIM

Jale Parıltı Haydi Bakalım’da farklı yörelerden farklı lezzetlerle izleyicilere ‘lezzetli dakikalar’ yaşatıyor.Yemeği ve gezmeyi sevenler ekran başına! Sesiyle gönülleri fetheden Jale Parıltı, Haydi Bakalım programı ile hafta içi gün ortasında izleyici karşısına çıkıyor. Türkiye’yi adım adım gezen Jale Parıltı, Adana’da içli köftenin inceliklerini, Erzurum’da yaprak sarmasını, Mersin’de yöresel lezzetleri ekrana taşıyor. Gittiği şehirlerin tarihi yapısını da seyirciye sunan Jale Parıltı, ev sahipleriyle mutfağa girip, hoş sohbetler eşliğinde yöresel yemeklerin hazırlanmasına yardım ediyor.Muğla’nın kabak çiçeği kızartması, Kayseri’nin mantısı, Trabzon’un muhlaması… Türkiye’yi bölge bölge gezen Haydi Bakalım ekibi, yöresel lezzetleri, yöre insanlarının uygulamalı anlatımıyla izleyiciye aktarıyor. Hazırlanan yemeklerin tadına ev sahipleri eşliğinde bakılıyor. Jale Parıltı’nın içten ve samimi sunumu, Türkiye’nin sıcak insanlarının misafirperverliğiyle Haydi Bakalım’da yeni lezzetlere yelken açılıyor.